Inici Qui Som On som  
 
 
Cavalls Son Àngel és una empresa dedicada a l'organització de Rutes Eqüestres a Menorca. Especialitzats en els recorreguts pel Camí de Cavalls, oferim des de rutes per genets no iniciats, de durades entre 1 i 3 hores, a rutes per genets experimentats de fins a 5 dies de cavalcada.
 
 
RUTES PER DIES · 3 ó 5 DIES ·
             
  1 · Ruta Zona Nord. 3 Dies
             
Tres dies a cavall, entre 4 i 5 hores de cavall al dia. En els tres dies es recorre pel Camí de Cavalls els. Recorregut aproximat de 50km. Nivell genets mig-alt.Tots els mesos de l’any excepte juliol i agost. Mínim de 2 persones a partir de 14 anys. Inclou trasllat i dinars dels genets.
             
  2· Ruta Descobrir Menorca. 5 Dies
             
Cinc dies a cavall entre 4 i 6 hores de cavall al dia. Ruta pel Camí de Cavalls. Grup mínim de 2 persones. Tots els mesos de l’any excepte juliol i agost. Depenent de l’època de l’any possilibitat de banys a les millors platges de l’illa. Inclou els dinars i trasllats dels genets.
 
 
ALLOTJAMETS

Assessorem als genets en trobar l’allotjament que més s’ajusti a les seves preferències i a les característiques de la ruta escollida.
Hotels Rurals i Agroturismes i Hotels d’interior amb encant i molta qualitat. Apostem per que el genet descansi de les hores de cavalcada rodejats de natura, ben atesos i servits per professionals. Menorca té una molt bona oferta d’allotjaments rurals i agroturismes que sorprendran al visitant i que no el deixaran indiferent.

 
 
GASTRONOMIA

Si bé a Cavalls Son Àngel la nostra prioritat és que el genet i el seu cavall acabin resultant un binomi perfecte, no descuidem altres aspectes de la ruta com és la gastronomia. En les rutes en què oferim àpats, ja siguin petits refrigeris a mig camí per recuperar forces o dinars, tindrem cura que el genet s’endugui una bona mostra del que és la cuina Menorquina, que tasti els seus plats més típics i que aquests estiguin elaborats amb ingredients frescos i de mercat. Tastaran el típic formatge menorquí o l’embutit de porc fet a la nostra illa, però a més també descubriran el gust d’un bon tomàquet de l’hort o de les albergínies acabades de collir o d’unes bones carxofes tot depenent de la temporada en què ens trobem.

 
 
   
Rutes per hore. Més...   Rutes per hores amb àpat. Més..   Rutes de 3 i 5 dies. Més...
 
 
 

Cavalls Son Àngel · Camí d'Algaiarens · Ciutadella · MENORCA · Tel.: 609 83 39 02 · Mail: cavallssonangel@gmail.com